ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos
Νικος Ζυγάς-Υποψήφιος Δήμαρχος Ευόσμου Κορδελιού

ΖΥΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή να ηγηθώ της Παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μετά από την πρόταση της συντονιστικής επιτροπής της Δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Ελευθερίου-Κορδελιού Ευόσμου.

Μιας παράταξης που στηρίχθηκε από τους Ενεργούς Πολίτες οι οποίοι μέσα από τη μακρόχρονη δράση τους σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής, πολιτιστικής και περιβαλλοντικής διάστασης της κοινωνίας μας προέβαλαν, ανέδειξαν, διεκδίκησαν την αναγκαιότητα του αυτονόητου: το σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση και σκέψη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή γιατί η πρόταση αυτή διαμορφώθηκε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες διαλόγου, ανάλυσης της κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας από ανθρώπους γνώστες του κοινωνικού γίγνεσθαι και των αναγκών του Δήμου μας. Και αυτή είναι και η μεγάλη ειδοποιός διαφορά μας με τους συνυποψηφίους των άλλων παρατάξεων.

Δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής προβολής ή φιλοδοξίας για την εξουσία, ούτε αποτελεί προσπάθεια εξιλέωσης πολιτικών ευθυνών, – άλλωστε δεν διοικήσαμε για να έχουμε τέτοιες ευθύνες – αλλά είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας με γνώμονα τις ανησυχίες μας για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, τα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου μας, της δημιουργίας μιας πόλης προσβάσιμης στους πολίτες της, που να αφουγκράζεται τις αγωνίες τους και τους προβληματισμούς τους και ταυτόχρονα να δημιουργεί μαζί με αυτούς τις αναγκαίες εκείνες συνθήκες για μια ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας και τη χάραξη εκείνων των πολιτικών που θα κάνει τους νέους –ες μας να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Το γεγονός ότι είμαστε όλοι εδώ σήμερα σημαίνει ότι όσα μας ενώνουν είναι πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως μας χωρίζουν. Είμαστε εδώ για να συνδιαμορφώσουμε, να συνθέσουμε και να προβάλουμε μια νέα ατζέντα για το Δήμο μας.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-Ακαντζιλιώτου Μαρία

ΑΚΑΝΤΖΙΛΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

 H Ακαντζιλιώτου Μαρία έχει λάβει πανεπιστημιακή εκπαίδευση στον τομέα της
μικροβιολογίας. Διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα τελευταία 35 χρόνια. Είναι
παντρεμένη με δύο παιδιά και ζει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Αλχαζίδης Χριστόφορος. Γεννήθηκα στο Μάλμε της Σουηδίας στις 20/08/1965 όμως εδώ και πολλά χρόμνια κατοικώ στον Εύοσμο. Εδώ δημιούργησα μια όμορφη οικογένεια με 2 παιδιά και είμαι εκπαιδευτικός.

2010-Amoiridis-Nikos-300x225

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκε στη Κοζάνη το 1966, μεγάλωσε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Ι. της Αθήνας της Σχολής Τεχνολόγων Εφαρμογών Ηλεκτρονικών το 1989, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 1983 ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, και την τελευταία δεκαετία ως διαχειριστής δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΒΑΡΕΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΑΡΕΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΑΝΕΣΤΗΣ-Α.-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ-ΝΙΚΟΣ-ΖΥΓΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ενεργοί Πολίτες Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου.

Υποψήφιος δήμαρχος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2010 και το 2014.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1961. Σπούδασα Δασολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 1987 εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Μεγάλωσα  μ΄ αυτήν την πόλη. Έζησα τις αγωνίες των ανθρώπων του μόχθου που την κατοίκησα αναζητώντας ένα  καλύτερο μέλλον. Την είδα  να μεγαλώνει και να μεταμορφώνεται. Έμαθα να ενδιαφέρομαι, να συμμετέχω και να συμβάλω συλλογικά  μαζί με  ανθρώπους με τις  ίδιες αγωνίες.

Καταθέσαμε το Όραμά μας για ένα Δήμο Επίκεντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου  οι Ενεργοί Πολίτες του θα δίνουν τον τόνο της καθημερινότητάς του. Σ΄ όλη αυτήν την πορεία, βαριά σκιά αποτέλεσε η αίσθηση της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας τόσο από την κεντρική εξουσία, όσο και από τους τοπικούς μας άρχοντες.   Η έλλειψη οράματος, σχεδιασμού, προγραμματισμού, η κακοδιοίκηση, η κακοδιαχείριση, το ρουσφέτι και οι πελατειακές σχέσεις άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην πόλη μας.

Το μέλλον του πιο σύγχρονου Δήμου, με το πιο ενεργό ανθρώπινο δυναμικό δεν μπορεί   να΄ ναι η ανεργία, η φτώχεια, η μετανάστευση, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής  και της αξιοπρέπειας. Θεωρώ τη Συμμαχία Πολιτών ως τη φυσική εξέλιξη της δράσης μου ως Ενεργός Πολίτης  και γι΄ αυτό στηρίζω το δάσκαλο Νίκο Ζυγά, γιατί είναι αλληλέγγυα ταγμένος στο ίδιο μετερίζι, με συνεχή δράση και αγωνία για τα προβλήματα,  τα δικαιώματα και το μέλλον των ανθρώπων αυτού του τόπου.

Στις 26 του Μάη, συμμετέχουμε στις Δημοτικές Εκλογές

όχι για να διαχειριστούμε τα πράγματα, αλλά για να τα αλλάξουμε!

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΓΑΖΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΖ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΓΑΪΤΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-2

ΓΑΪΤΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του 1966 στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης έχωντας καταγωγή απο το Μεσορόπη Ν.Καβαλας.
Ειμαι Δημοτης Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου.Έχω εναν γιο τον Συμεών.Διατηρώ STUDIO Αισθητικώς-Φυσιοθεραπείας-Βοτανολογίας.Δραστηροποιούμε Επιπλέον στον Τομέα Μάρκετινκ ως Υπεύθυνη Συνεργάτης σε Εταιρίες Καλλυντικών- Κοσμετολογίας επι σειρά ετών.

Συμμετείχα στο Γονεϊκό Κίνημα για θέματα εκπαίδευσης απο την Θέση Προέδρου Συλλέγου και Κηδεμόνων καθώς και μέσα απο τον Σύλλογο ΑΜΕΑ για τα Δικαιώματα Ατομων με Αναπηρία…
Συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κίνηση Με Υποψήφιο Δήμαρχο τον δάσκαλο και διευθυντή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου-Νίκου Ζυγά θέλοντας να συμβάλω στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας αναβαθμισμένη τέτοια που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες αλλά και αστικά περιβάλλον ανθρώπινο του ΕλευθερΊου- ΚορδελΊου και Ευ’οσμου μπορεί να γίνει μια όμορφη πόλη απο όλες τις απόψεις.Με πράσινο με καλλωπισμό δρόμων- πεζοδρομίων Με σύγχρονες συγκοινωνίες, σχολεία ,μια πόλη που θα αναδεικνύει με σχέδιο την λαϊκή παράδοση και ταυτόχρονα θα ειναι μια πόλη **έξυπνη** που θα πρωτοστατεί προς όφελος Των πολιτών και της ανάπτυξης της πόλης συνολικότερα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Με εμπειρία και ποιότητα στον τομέα του Μάρκετινγκ δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον Δάσκαλο Νίκο Ζυγά και σύμβουλος επιχειρήσεων, Γιάννης Γαλανόπουλος. Ο Γιάννης Γαλανόπουλος γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1964 στην Καλαμάτα.

Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό, Κλειώ Σάνδρου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Νεφέλη. Από το 1988 ζει και εργάζεται στον Εύοσμο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου 1981-1984 φοίτησε στην ΑΔΣΕΝ Σκαραμαγκά. Η αγάπη του για τα κοινά και το πάθος του για την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών και επιπέδου σπουδών εκτιμάται από τους συμφοιτητές του, οι οποίοι τον αναδεικνύουν Πρόεδρο της Σχολής «Σαραμάγκα», αλλά και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολών Εμπορικο Ναυτικού. Ο Γιάννης δεν ακολούθησε τελικά το επάγγελμα του Ναυτικού. Η γνωριμία του με την γυναίκα του, Κλειώ τον φέρνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για μια 20ετία διετέλεσε με επιτυχία στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων Πιο συγκεκριμένα, έχει ασκήσει καθήκοντα όλων των διοικητικών- επιτελικών θέσεων των επιχειρήσεων ( Διευθυντής στους τομείς Πωλήσεων, Marketing, Προσωπικού κλπ ).

Από το 2009 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στους τομείς της διαφήμισης και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς διάφορες επιχειρήσεις. Από τον Νοέμβριο του 2018 συνεργάζεται με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδοκτησίας  και είναι ανιπρόσωπος της Ε.Υ.Ε.Δ στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων της  Νέας Πολιτείας Ευόσμου, μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, υπήρξε μέλος της ΚΊΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, μέλος της Δημοτικής Παράταξης Ριζοσπαστική Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και των κινήσεων για την απόδοση των πρώην στρατοπέδων στους Πολίτες και ειδικά του Στρατοπέδου ΖΙΑΚΑ , της μη ιδιωτικοποίησης του Νερού της Θεσσαλονίκης όπως και δραστηριοποιήται για την απομάκρυνση των ΕΛΠΕ από την περιοχή του Ελευθεριού Κορδελιού όσο και για την συμμόρφωσή τους σε θάματα ασφάλειας και δυσοσμίας.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την οικογένειά του και την 11 χρονη κόρη του. Αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα και έχει υιοθετήσει την Σκάρλετ , μια όμορφη σετερίτσα η οποία είναι μέλος της οικογένειας απο τον Απρίλιο του 2018. Επίσης, αγαπά ιδιαίτερα τη φωτογραφία με την οποία και ασχολείται ερασιτεχνικά απεικονίζοντας τοπία ή ανθρώπινες καταστάσεις. Κατά καιρούς έχει εκθέσει έργα του και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές. Καταθέτοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με στόχο και όραμα την βελτίωση των συνθηκών της ζωής των συμπολιτών του και την παρακαταθήκη έργου στις επόμενες γενιές συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δάσκαλο Νίκο Ζυγά , ο οποίος εκφράζει αρχές και ιδέες που τοποθετούν την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ύπαρξης στην κορυφή. Σκοπός του Γιάννη Γαλανόπουλου είναι να εργαστεί ακατάπαυστα προς αυτή την κατεύθυνση!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ο Νίκος Γιώτης είναι 21 ετών, γεννήθηκε και ζει στον Εύοσμο. Σπουδάζει οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Φοίτησε ένα εξάμηνο στο πανεπιστήμιο Kühne Logistics University, στο Αμβούργο της Γερμανίας ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε σαν ερευνητής στο Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων Deutsche Presse-Agentur (dpa), σε μια ανάθεση της Google για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Στα κενά των μαθητικών και φοιτητικών του χρόνων εργάστηκε σε πληθώρα εποχιακών απασχολήσεων στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά ευρωπαϊκά προγράμματα με θέματα τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τον σχολικό εκφοβισμό (bullying). Τον Μάρτιο του 2018 εκλέχθηκε γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου. Διαχειρίζεται και αρθρογραφεί στο ιστολόγιο o-klooun.com.

“Συμμετέχω γιατί διαπιστώνω ένα πρόβλημα εκπροσώπησης. Επειδή δεν αντιπροσωπεύεται η γενιά μου στα κοινά και επειδή ο δήμος χρειάζεται νέες ιδέες. Ήρθε η ώρα οι πολίτες να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου τους με προτεραιοτητα το κοινό καλό.”

ΦΑΝΗ-ΦΕΝΙΑ-ΓΚΙΟΡΑ

ΓΚΙΟΡΑ [ΦΕΝΙΑ] ΦΑΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια ήσυχη γειτονιά του Ευόσμου, στις όμορφες γειτονιές της Κάτω Ηλιούπολης τοτε που υπήρχε ακόμα πράσινο,παιδική χαρά και αλάνες για να παίζουμε. Συμμετείχα 12 Χρόνια στον Πολιτιστικό Συλλογο Κατοίκων Ηλιούπολης. Σπουδαζω Μηχανικός Γεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος στην Κοζάνη και έχω ασκήσει εθελοντικό έργο σε διάφορες ενέργεις της παράταξης “Ανεξάρτητοι Φοιτητές” όπου είμαι ιδρυτικό μέλος.

Αποφάσισα να συμμετεχω στην “Συμμαχία Πολιτών” του δασκάλου μου, Νίκου Ζυγά, διότι πιστεύω πως οι άνθρωποι που θα εκπροσωπούν τον δήμο θα πρεπει να εχουν τόλμη,αποφασιστικότητα, όρεξη για να πάει αυτός ο δήμος μπροστά. Επιθυμώ να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στην πολιτιστική, περιβαλλοντική και ενεργειακή άνθηση του δημου μας,ενος δήμου που θα ειναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγήν. Δώσε βήμα στην Νεολαία λοιπόν! Δώσε βήμα στο διαφορετικό!!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΓΟΥΡΓΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΟΥΡΓΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα στις 5 Γενάρη το 1991 ,από τότε ζω και κατοικώ στον Εύοσμο .Είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Γρεβενών ,στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και MANAGEMENT .Εργάζομαι στον τομέα της εστίασης .Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών ,γιατί μπορώ και θέλω να βοηθήσω στην αλλαγή του τόπου μου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΓΡΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΓΡΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Fotis Grontas bought his first computer at age of 15, the winter of 1985

all the rest are consequences of this episode.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΔΑΦΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Δάφνη . Είμαι εκπαιδευτικός ,όμως δουλεύω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 31 χρόνια στον Δήμο Παύλου Μελά (Παλιά Σταυρούπολης) ξεκινώντας ως γραμματέας δημάρχου (Χρήστου Τσακίρη). Κατόπιν, δούλεψα στα δημολόγια, στις άδειες καταστημάτων ,άδειες πολιτικών γάμων. Τα τελευταία 13 χρόνια στο  Γραφείο Πολιτισμού με χρέωση τις βιβλιοθήκες του Δήμου ,ως εκπαιδευτικός. Τώρα είμαι στα ΚΕΠ Πολίχνης .Συγχρόνως ήμουν  ενεργό μέλος στα Συνδικακαλιστικά των ΟΤΑ. Ήμουν ιδρυτικό μέλος  του Σωματείου Περιφερειακών Δήμων όλων των Δήμων πλην του Δήμου Θεσσαλονίκης. Εκλεγμένη και στην ΠΟΕ ΟΤΑ για έναν χρόνο ,από όπου παραιτήθηκα για πρακτικούς λόγους με πρόεδρο τότε τον κ. Μπαλασόπουλο . Είμαι μόνιμη υπάλληλος και πάντα ασχολούμαι με το Σωματείο του δικού μου Δήμου ,είμαι στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πάντα με ένοιαζε  και με ενδιέφερε η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολο ,γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο πιο γνήσιος εκφραστής της άμεσης γνήσιας δημοκρατίας. Οι εκπαιδευτικοί ,λοιπόν ,ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού με επικεφαλής τον Νίκο Ζυγά .

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΖΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΔΗΜΖΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα πριν 42 χρόνια, μεγάλωσα και ζω στον Εύοσμο. Με την εκπλήρωση των μαθητικών μου υποχρεώσεων το 1995 στο 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου, πέρασα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησα το 2001. Έπειτα ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός. Αμέσως μετά, άρχισα να εξασκώ το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Από το 2010 εργάζομαι στον Εθνικό Φορέα Πιστοποιήσεων (ΕΒΕΤΑΜ), στον Τομέα των πιστοποιήσεων και βιομηχανικών ελέγχων. Από το σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Ζυγά, υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου μας, Κορδελιού – Ευόσμου, για την προτίμηση του στο πρόσωπο μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο Δήμος μας συνεχώς μεγαλώνει και για την σωστή ανάπτυξή του πρέπει να υπάρχει συνεργασία, ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Αυτή η συνεργασία, δεν πρέπει να έχει πελατοκεντρικό χαρακτήρα συμφερόντων της Διοίκησης του Δήμου με “μερικούς”, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΚΤΡΙΚΟ με ΟΛΟΥΣ, με όλους του Δημότες και με όλους όσους μένουν και εργάζονται στον Δήμο μας.  Αυτός είναι ο βασικός λόγος μου με οδήγησε να συστρατευτώ στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με εγγυητή της συμμαχίας τον ΔΑΣΚΑΛΟ, τον κ. Νίκο Ζυγά.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΜΑΧΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ονομάζομαι Ανδρομάχη Δημητριάδου, γεννήθηκα το 1980 και κατοικώ στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου όλη μου τη ζωή. Οι περισσότεροι άνθρωποι με γνωρίζουν με το όνομα Μάχη, που εκφράζει περισσότερο την αγωνιστική μου στάση στη ζωή και το προτιμώ.Μεγάλωσα σε μια ζεστή και φιλόξενη γειτονιά της περιοχής μας, με αίσθημα αυτονομίας και ευθύνης, με διαρκή διάθεση να μοιράζομαι και να νοιάζομαι για τις κοινές ανησυχίες, αλλά και μόνιμη θέληση να πετυχαίνω τους στόχους μου.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, της Δήμητρας, της Άννας και του Πέτρου, και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Ο Πέτρος είναι παιδί με αναπηρία και αυτός είναι ο κύριος λόγος και η κινητήρια δύναμη για τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.Φέτος ολοκληρώνω την φοίτησή μου στο ΣΔΕ Κορδελιού-Ευόσμου, ενώ από το προσεχές Φθινόπωρο, θα συμμετάσχω σε Ειδικό Πρόγραμμα της  Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τίτλο «Αυτοματισμοί και Ρομποτική», στοχεύοντας να πιστοποιηθώ ως Εκπαιδεύτρια Ρομποτικής & Stem, κατόπιν ειδικών Εξετάσεων Πιστοποίησης. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία εκπαίδευση στη Διαχείριση Λογαριασμού Συναλλαγών και διατηρώ συνεργασία με τον Υπεύθυνο Λογαριασμού Εταιρίας, η οποία ανήκει σε μεγάλο Όμιλο Εταιριών. Διαθέτω επίσης εμπειρία στις Συναλλαγές-Συμβόλαια επί της CFD και FOREX, είμαι Έμπορος Λογαριασμού Μελλοντικής Εκπλήρωσης με Ειδικές Δεξιότητες Ανάλυσης, κυρίως επί Τεχνικής Ανάλυσης.

Είμαι υποψήφια στο πλευρό του Νίκου Ζυγά Διευθυντή του 11ου Δημοτικού Ευόσμου με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και Προχωράμε, γιατί μοιραζόμαστε κοινά οράματα για την εκπαίδευση, την διαφορετικότητα, το περιβάλλον, τη δημόσια μετακίνηση, την αισθητική και την ομορφιά, αλλά κυρίως επενδύουμε στη δύναμη πίσω από τη συνεργασία όλων μας.Σήμερα ανοίγεται ένας δρόμος. Τα προβλήματα μάς αφορούν όλους, οφείλουν να μας ενώσουν και δημιουργικά να μας ενεργοποιήσουν. Ο καθένας από εμάς μπορεί να προσθέσει ένα λιθαράκι, για να γίνει η κοινωνία μας πιο δίκαιη και ανθρώπινη.

dimou

ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΔΟΞΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΟΞΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Δοξάκης Ευάγγελος. Γεννήθηκα το 1970 και τα τελευταία 25 χρόνια ζω στον Εύοσμο με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στην κατεργασία ξύλου. Πάντα ενδιαφερόμουν για τα κοινά ως σκοπός λύσης προβλημάτων και κατ’επέκτασιν και της ζωής μας. Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της συμμαχίας πολιτών γνωρίζοντας τον ανιδιοτελή αγώνα των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια του ψηφοδελτίου με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Ζυγά. Συμβάλλω και εγώ, λοιπόν, με την συμμετοχή μου για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές που έρχονται κυρίως για την επόμενη μέρα!

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Είμαι η Αθηνά Ευσταθίου. Γεννήθηκα στο Καλαμπάκι της Δράμας. Ζω στον Εύοσμο από το 1990. Έχω μια κόρη 24 ετών. Σπούδασα διακόσμηση εσωτερικών χώρων και γραφιστική. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα (ένδυση). Συμμετέχω στις εκλογές στη Συμμαχία Πολιτών με επικεφαλής το Νίκο Ζυγά, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα αυτού του τόπου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Ηλιάδης Νικόλαος Ραφαηλ,γεννήθηκα στις 25/01/1994 στον Έυοσμο Θεσσαλονίκης όπου και κατοικώ μόνιμα.Σπούδασα στο Α.Τ.Ε.Ι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής,ενω ταυτόχρονα συμμετείχα σε πολιτιστικες διοργανώσεις και δράσεις των ίδιων των φοιτητών.Σημερα εργάζομαι ως Θερμουδραυλίκος ,σε συνέχεια της οικογενειακής μας επιχείρησης με στόχο να την εξελίξω και να πάρω τα σωστά εφόδια ως επαγγελματίας.

Πήρα την απόφαση να ασχόληθω ενέργα με τα προβλήματα του Δημου μας ,αφουγκραζόμενος την ανάγκη αυτού του τοπού να δραστηροποιηθεί περισσότερο η νέα γενιά,παίρνοντας πρωτοβουλίες,δίνοντας νέες ιδέες και πνοή στον ταλαιπωρημένο μας δήμο.Ορμώμενος λοιπόν απο το πάθος,την όρεξη και την θέληση του,αποφάσισα να συμπορευθώ σε αυτήν την δύσκολη μάχη με τον
υποψηφιο δήμαρχο Νίκο Ζυγά ωστέ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ,μάζι με αλλους πολίτες του Δήμου
μας ,για ενα καλύτερο άυριο για τον Δήμο μας

ΙΓΓΙΛΙΣ

ΙΓΓΙΛΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΑΪΤΕΤΖΙΔΗΣ

ΚΑΪΤΕΤΖΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ονομάζομαι Καϊτετζίδης Ευστάθιος.Γεννήθηκα το 1962 στη Λάρισα και σπούδασα στην Παιδαγωγική Ακαδημία του Αριστοτελείου.

Είμαι πρώην Δήμαρχος του Ελευθερίου -Κορδελιού.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις φετινές εκλογές ,γιατί νιώθω χρέος και υποχρέωση απέναντι στον λαό του Κορδελιού ,που με τον ψήφο σας με τιμήσατε και στο παρελθόν.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Λέγομαι Δημήτρης Καλαϊτζής και γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο.

Σήμερα στα 20 μου χρόνια σπουδάζω στο Τμήμα της Πληροφορικής του ΑΠΘ και ασχολούμαι με τον Παραθλητισμό στον τομέα των ρίψεων του στίβου.Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό το 2015 πηγαίνοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, κατέκτησα την πρώτη θέση στο άθλημα της δισκοβολίας στην κατηγορία F34.

Από τότε έχω αρκετές συμμετοχές στον Παννελήμιο Πρωτάθλημα Στίβου με κατακτήσεις μεταλλίων σε κάθε μία από αυτές.
Πήρα την απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Νίκου Ζυγά διότι πιστεύω στο όραμα που έχει αυτός ο άνθρωπος για τον Δήμο μας. Θέλω να έχω μία φωνή,
να δώσω φρέσκες ιδέες στον Δήμο μας και να υπάρξει νέο αίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-2

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μετά  την στρατιωτική μου θητεία  ζω στον  Δήμο μας  και  εργάζομαι  ως  Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής –  Ελ. Επαγγελματίας.
Έλα και ΕΣΥ να μετατρέψουμε  αυτή την αδιαφορία της καθημερινότητας μας και να βοηθήσουμε  αυτόν  τον Δήμο για όσα στερηθήκαμε και χάσαμε.

12

ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1962. Τελείωσα την Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας και αργότερα το παιδαγωγικο τμήμα του ΑΠΘ. Είμαι μόνιμος κάτοικος στον Δήμο Κορδελιου Ευόσμου τα τελευταία τριάντα χρόνια. Είμαι δάσκαλος στο 7ο Δημοτικό Ελευθερίου Κορδελιου. Συμμετέχω ως υποψήφιος στη Συμμαχία Πολιτών μια ομάδα ανθρώπων με όραμα και διάθεση να βγάλει τον Δήμο μας από το τελμα που τον οδήγησαν όλες οι προηγούμενες διοικησεις.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΜΑΝΤΗΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ιδιωτικός υπάλληλος. Κατάγεται από τα Νάματα (Πιπιλίστα)Κοζάνης. Παντρεμένος με τη Στυλιανή Τσιάρα με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Η συστράτευση με τη Συμμαχία Πολιτών και το Νίκο Ζυγά είναι αυτονόητη, όταν τόσα χρόνια στον τόπο μας αυτοί που διοίκησαν διέπραξαν ένα πανηγύρι συμφερόντων. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε!

Γιατί…
«Τον κόσμο αυτόν δεν τον κληρονομήσαμε από τους γονείς μας,
τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας και έχουμε υποχρέωση
να τον παραδώσουμε καλύτερο.»

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΑΡΑΓΚΑΣΕΒΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΚΑΡΑΓΚΑΣΕΒΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Μαρίνα Καραγάτση. Γεννήθηκα το 1985.

Η καταγωγή μου είναι από τη Γεωργία, είμαι Πόντια και ήρθα στην Ελλάδα το 2002. Παντρεύτηκα και έκανα τρία παιδιά.

Το μεγάλο μου παιδί  βρίσκεται στο 2ο Λύκειο και η μικρή μου η κόρη βρίσκεται στην πρώτη γυμνασίου. Η μικρή είναι 3 χρόνων και τα παιδιά που είναι 3 χρονών  χρειάζονται παιδικές χαρές.

Εμείς εδώ και δύο χρόνια δεν έχουμε παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά μας!

Επίσης  ελπίζω για έναν πιο καθαρό Εύοσμο γιατί η καθαριότητα παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν Δήμο.

Αυτά ζητάω από τον Δήμαρχο και πιστεύω ότι μαζί με τον Νίκο Ζυγά και την Συμμαχία Πολιτών μπορούμε να τα επιτύχουμε.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΚΑΡΑΓΚΑΣΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΟΚΑΡΙΔΑ ΗΛΙΑΔΑ

ΚΟΚΑΡΙΔΑ ΗΛΙΑΔΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Κοκαρίδα Ηλιάδα.

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικώ στον Εύοσμο. Έχω τελειώσει Βοηθός ιατρικών εργαστηρίων και βιολογικών εργαστηρίων και στην συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Ραδιολογίας και Ακτινολογίας.

Έχω δουλέψει για κάποια χρόνια ως μικροβιολόγος-παρασκευάστρια. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι ως ακτινολόγος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και είμαι ταμίας στο Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο και την ποίηση.

Αποφάσισα να συμμετέχω με την ΣΥΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ διότι γνωρίζω πολύ καλά τον Εύοσμο και τα προβλήματα. Όραμα μου είναι ένας Εύοσμος πιο κοντά στον πολίτη, να έχει σχολεία, πάρκα, ράμπες, πράσινο και να μην υπάρχουν προβλήματα κάθε φορά που βρέχει.

Αγαπώ τον Εύοσμο και τους ανθρώπους του και θέλω να βοηθήσω είτε είμαι δημοτικός σύμβουλος είτε όχι!

ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΚΡΥΣΤΑΛΟΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΚΥΡΙΜΚΙΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΥΡΙΜΚΙΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τελείωσα πληροφορική ( υποστήριξη συστημάτων εφαρμογών και δικτύων η/Υ και ηλεκρονικών συστημάτων εφαρμογών).Δουλεύω στα my market πωλητρια. Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από φρέσκιες ιδέες, γιατί οι νέοι πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να παλέψουμε για τον τόπο που μελαγωσαμε και αγαπάμε..

kirimlidou

ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΌΛΓΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΚΩΣΤΑΝΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

λαζαριδου

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

lemonaki

ΛΕΜΟΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΛΕΜΠΛΕΤΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΕΜΠΕΤΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα στον Εύοσμο το 1986, όπου μεγάλωσα και ζω εως σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Αμανατίδου (νοσηλεύτρια) και έχουμε μια κόρη 2  ετών. Το 2004 εισάχθηκα στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων, του ΤΕΙ Λάρισας.

Στα φοιτητικά μου χρόνια διετέλεσα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, του συλλόγου φοιτητών του ΤΕΙ Λάρισας. Απ’ τα φοιτητικά μου χρόνια και έπειτα συμμετέχω σε διάφορους κοινωνικούς αγώνες, αλλά και σε εθελοντικές ομάδες.

Το 2011, σε ηλικία 25 ετών, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, ανοίγοντας το πρώτο καφέ με επιτραπέζια παιχνίδια στις δυτικές συνοικίες, όπου διατηρώ εώς σήμερα. Παράλληλα ποτέ δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη το Μπάσκετ, αγωνιζόμενος σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες .

Η απόφαση συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές πάρθηκε με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα, κατοικώ και εργάζομαι και με μοναδικό στόχο την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

ΛΥΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΛΥΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ονομάζομαι Λυκίδου Σοφία. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Είμαι έγγαμος και μητέρα δύο παιδιών. Κατεβαίνω με τη Συμμαχία Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού, γιατί θεωρώ πως μόνο συμμετέχοντας,  εκφράζοντας άποψη και βοηθώντας στη λύση των προβλημάτων της περιοχής μας, μπορούμε να την βελτιώσουμε, να την κάνουμε πιο ανθρώπινη και να γίνει κατ΄ επέκταση και η δική μας καθημερινότητα πιο ποιοτική.

maknea

ΜΑΚΝΕΑ ΚΡΙΣΤΙΝΑ-ΗΛΕΚΤΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

mamoutos

ΜΑΜΟΥΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ο Σταύρος Μαμούτος-Καλαϊτζής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986 και μεγάλωσε στον Εύοσμο. Σπούδασε βιομηχανική πληροφορική στα Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Από μικρός ασχολήθηκε με την αθλητισμό και ειδικότερα με το Taekwondo όπου κατέχει διακρίσεις και πανελλήνιους τίτλους. Από το 2008 εργάζεται στην βιοτεχνία κεντημάτων της οικογένειας του, ενώ το 2018 μπήκε στον χώρο της λογοτεχνίας εκδίδοντας το πρώτο του μυθιστόρημα “Σκοτώνοντας το παιδί των καταρρακτών”.

manavi

ΜΑΝΑΒΗ ΚΥΡΑΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα από γονείς μετανάστες στη Γερμανία και τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στις όμορφες γειτονιές της Κάτω Ηλιούπολης, τότε που οι βόλτες μας με τα ποδήλατα στον Εύοσμο φάνταζαν στα μάτια μας ολόκληρο ταξίδι. Το όνειρό μου να διδάσκω σε μικρά παιδιά έγινε πράξη με τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, στο οποίο παράλληλα ήμουν πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών/τριών για μία διετία. Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσα με άριστα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές (τομέας Διδακτικής της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας).

Μετά από μια εργασιακή σταδιοδρομία είκοσι ετών, ανέλαβα πέρυσι τη διεύθυνση στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Επίσης, εκπροσωπώ τη Διεύθυνση της Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης στη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ως αναπληρωματικό μέλος. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για το δήμο μας, επειδή πιστεύω πως οι άνθρωποι που την απαρτίζουν διαθέτουν τόλμη, ριζοσπαστικότητα, συνέπεια, θάρρος να αγαπάς και πίστη στο λαό.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Είμαι η Δήμητρα Μαυρίδου .Μεγάλωσα στον Εύοσμο ,εδώ πήγα σχολείο ,έζησα τα εφηβικά μου χρόνια ,δημιούργησα οικογένεια .Εδώ μεγάλωσαν και τα παιδιά μου ,ο Γιάννης και η Σοφία. Από την εφηβεία μου συμμετείχα στα κοινά ,αγωνίστηκα και αγωνίζομαι για έναν Εύοσμο με πράσινο ,χωρίς ατμοσφαιρική ρύπανση, με ελεύθερους χώρους  για παιδιά ,εφήβους , ηλικιωμένους ,προσβάσιμους σε άτομα με ειδικές ανάγκες ,με φροντίδα για  ζώα .Μια ανθρώπινη συνοικία με ποιότητα ζωής ,ακριβώς το αντίθετο με το σημερινό Εύοσμο .

Συμμετέχω στις φετινές εκλογές ,επειδή ως αισιόδοξο άτομο πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες . Συμπορεύομαι με τη Συμμαχία Πολιτών και τον Νίκο Ζυγά.

matsia

ΜΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Μαρίνα Ματσια. Είμαι μητέρα δύο παιδιών .Εργάστηκα ως βοηθός μικροβιολόγου. Ασχολούμαι με το Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Ηλιούπολης. Εργάζομαι ως τροχονόμος στο 11ο και 21 ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις φετινές εκλογές ,επειδή εκτιμώ τον κ.Ζυγά και ελπίζω για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο και τα παιδιά μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-Άρης Μερενίδης

ΜΕΡΕΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ζω σ΄αυτόν τον τόπο από το 1963. Είμαι απόφοιτος Λυκείου. Από τα εφηβικά μου χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευόσμου, στη θεατρική ομάδα. Το 1980 εντάχθηκα στη  Κ.Ν.Ε και στο Κ.Κ.Ε. έως το 1992 οπότε και εντάχθηκα στις γραμμές του Συνασπισμού. Σήμερα είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Συμμετείχα ανελλιπώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος   το 1994 («Με όραμα για τον Εύοσμο»), το 2006,2010,2014 («Ενεργοί Πολίτες Ευόσμου»).

Ως Ενεργοί Πολίτες  μέσα από τη συλλογικότητα των αποφάσεων μας, τη συμμετοχική δράση και  τις προτάσεις μας υποδείξαμε προβλήματα, επιδιώξαμε λύσεις και αποδείξαμε ότι, όταν οι πολίτες συμμετέχουν ενεργά, τίποτα δεν είναι ανέφικτο και ότι τα οράματα μπορεί να γίνουν πράξη.

Η «Συμμαχία Πολιτών» είναι η συνέχεια αυτής της παρακαταθήκης. Είναι οι αξίες μας, η εντιμότητα, η συμμετοχή και η ανιδιοτελής προσφορά. Δραστηριοποιούμαι στον κατασκευαστικό τομέα (εφαρμογή γυψοσανίδας). Είμαι παντρεμένος με τη Χριστίνα Γρίμπα και έχω δύο παιδιά.

ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΝΤΟΡΙΝΑ

ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΝΤΟΡΙΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Είμαι η Μουστάκα Ντορίνα η αλλιώς όπως με φωνάζουν οι φίλοι μου Θεοδώρα. Ο άνθρωπος ήταν πάντα το επίκεντρο της προσοχής μου και αυτός ήταν ο λόγος που με ώθησε να πραγματοποιήσω τις σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην ΑΘΗΝΑ. Ύστερα ειδικεύτηκα πάνω σε θέματα ειδικής αγωγής οπού παρακολούθησα το ετήσιο σεμινάριο από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εργάστηκα ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων. Ύστερα είχα την ευκαιρία για αρκετά χρόνια να εργαστώ ως Ψυχολόγος στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου οπού εκεί ήρθα σε πολύ κοντινή επαφή με τις
κοινωνικές δομές του δήμου. Εργάστηκα στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και συνεργάστηκα με Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια αλλά και με όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου μας.

Εκεί διαπίστωσα και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας και που με κάνανε να προβληματιστώ.
Είμαστε όλοι δημότες που μοιραζόμαστε τις ίδιες γειτονιές με τα ίδια προβλήματα, με τις ίδιες ανάγκες και με τις ίδιες ανησυχίες. Στις εκλογές του 26 Μαΐου εσύ καθορίζεις το μέλλον του δήμου μας. Σ’αυτές τις εκλογές πάμε μπροστά με πρόγραμμα, σχεδιασμό και με ένα όραμα για καλύτερες μέρες για εμάς και για τα παιδιά μας που αξίζουν ακόμα
κάτι καλύτερο.

Σαυτές τις εκλογές πάμε μπροστά για ένα δήμο που δίνει ευκαιρίες στους δημότες του, που πλέον αποκτούν φωνή και που παίρνουν την δύναμη στα χεριά τους με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Στήριξέ με για να φέρουμε μια καινούρια και εφικτή αλλαγή, να διεκδικήσουμε και να επιφέρουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξη στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ενώσου μαζί μας για να κάνουμε μαζί αυτήν την αλλαγή εξασφαλίζοντας ποιότητα στην ζωή μας.
Θέλοντας να συμβάλω ως ενεργός πολίτης σε όλη αυτήν την αλλαγή αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Συμμαχία Πολίτων» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Ζυγά.

Γίνε και εσύ ένας ενεργός πολίτης !
Ψήφισε για το μέλλον σου !
Γίνε εσύ η αλλαγή και η ανατροπή που θες !!!

ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΔΗΜΟΣ

ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΠΑΛΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα στο Πλατανόρρευμα Κοζάνης, (περιοχή Σερβίων Βελβεντού)  ζω και εργάζομαι στον Εύοσμο από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Δάσκαλος για χρόνια στο 7ο Δημοτικό Ευόσμου, στο 4ο, 8ο Δημοτικά Ευόσμου και από το 2008 στο 21ο Δημοτικό Ευόσμου.

φοίτησα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και αργότερα στο Χημικό τμήμα του ΑΠΘ. Έχω  κάνει μετεκπαίδευση στην Γενική αγωγή στο διδασκαλείο Δημήτρης Γληνός της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. .

εισηγητής σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια θεμάτων της  εκπαίδευσης, και ιδιαίτερα σε θέματα των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών.

Μέλος-αντιπρόσωπος των φοιτητών της συνέλευσης της Παιδαγωγικής Ακαδημία Φλώρινας εκλεγμένος με την Πανσπουδαστική Σ.Κ. Στη συνέχεια αντιπρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Χημικού Τμήματος του ΑΠΘ, σύνεδρος στη ΦΕΑΠΘ, και στην ΕΦΦΕ. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης (ΣΟΦΕΘ)

Διετέλεσα Ταμίας του Η Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου(1994-95) και τα τελευταία χρόνια είμαι γραμματέας του Η Συλλόγου Εκπαιδευτικών. Μέλος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης επι σειρά ετών, και τώρα Γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος από τον Η Σύλλογο στις  Γ.Σ. της ΔΟΕ

Μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, στη συνέχεια του Συνασπισμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ . Μέλος της νομαρχιακής του συνασπισμού Θεσσαλονίκης στη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια μέλος  της γραμματείας και της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ  Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2015.

εκλέχτηκα πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση το 1990 στο Πλατανόρεμα Κοζάνης.

Ιδρυτικό μέλος της κινηματικής-δημοτικής κίνησης «Ενεργοί Πολίτες» Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, δημοτική κίνηση που είχε πολυποίκιλες δράσεις για τα προβλήματα του Δήμου, όπως τη διεκδίκηση  στρατοπέδων ως χώρους πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού, διεκδίκηση αστικών αναπλάσεων,   αλληλέγγυες δράσεις στα χρόνια της κρίσης-συλλογή ρούχων τροφίμων -με συμβολή στα προβλήματα των προσφύγων, λειτουργία δωρεάν κοινωνικού φροντιστηρίου για πάνω από 200 μαθητές καθώς, πλήθος εκδηλώσεων που άπτονται ζητήματα πολιτισμού και δράσεις για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, νερού και ρεύματος.

ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου κατοίκων Ελπίδας Ευόσμου, «Κοσμάς Αιτωλός»

Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με την Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών και τα τελευταία χρόνια επικεφαλής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής ομάδας της παράταξης. Μέλος της επιτροπής «Ποιότητας Ζωής» του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και της επιτροπής «κοινωνικού συντελεστή».

Έξω και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο προσπάθησα στην ανάδειξη κρίσιμων προβλημάτων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με συνεχείς προτάσεις και παρεμβάσεις σε κάθε δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τα συμφέροντα του Δήμου, δηλαδή των δημοτών και ιδιαίτερα με  πρωτοβουλίες για τη Σχολική Στέγη,  για ελεύθερους χώρους (εκδήλωση για το στρατόπεδο Ζιάκα), για τον Πολιτισμό, για το περιβάλλον και με αρθρογραφία-προτάσεις πάνω σε  θέματα που άπτονται της ποιότητας ζωής και  τις γειτονιές της Πόλης.

συμμετέχω στις εκλογές της 26ης Μαΐου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Συμμαχία Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου με υποψήφιο Δήμαρχο τον δάσκαλο Νίκο Ζυγά.

Συμμετέχω σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια με στόχο  αυτό που η ανάγκη επιτάσσει, μια νέα διοίκηση στον Δήμο που θα γυρίσει την σελίδα-φωτοαντίγραφο 20ετίας –  και θα αφήσει πίσω χρόνιες καθυστερήσεις και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Μακεδονίας και Θράκης. Μια πόλη από το μέλλον, μια πόλη έξυπνη που θα συμβαδίζει με την ψηφιακή εποχή και που θα χρησιμοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες, από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση ως την αποκομιδή σκουπιδιών μια πόλη που θα παίρνει πρωτοβουλίες αναπτυξιακές προς όφελος της εργασίας και των δημοτών της είναι εφικτή και αναγκαία.

το Ελευθέριο Κορδελιό πρέπει και μπορεί να μετατραπεί σε προπύλαια με όλη τη σημασία της λέξης του πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και οι γειτονιές του Ευόσμου και του Ελευθέριου Κορδελιού να γίνουν και να αναδειχτούν ως πρότυπα με παρεμβάσεις-αλλαγές στην αρχιτεκτονική εικόνα της Πόλης,  με πάρκα,  με σχολεία, πολιτιστικούς χώρους, με αθλητικούς χώρους για όλους τους πολίτες,  με συγκοινωνίες αναβαθμισμένες, με αλλαγή της εικόνας δρόμων με εκτεταμένες δενδροφυτεύσεις με ευκολοδιάβατα πεζοδρόμια για όλους τους πολίτες. Φως και πράσινο σε κάθε γειτονιά του Δήμου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΤΣΗΣ

ΜΠΙΤΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΠΙΤΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΜΑΙ 54 ΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Ψ.Ν.Θ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΝΕΝΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΝΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΤΟΤΗ

ΝΤΟΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Αγγελική Ντότη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο. Είμαι μητέρα δυο παιδιών, του Φώτη Κινέζου, απόφοιτος ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Καστοριάς και την Κατερίνα Κινέζου με σπουδές στη γραφιστική κα ιστη φωτογραφία. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είμαι εκπαιδεύτρια ενηλίκων στα ΙΕΚ.

Υπήρξα ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου και εργάστηκα στην αρτοποιία για αρκετά χρόνια. έχω ασχοληθεί με το θέατρο και πιο συγκεκριμένα με την εγγραφή του σεναρίου θεατρικής παράστασης η οποία ανέβηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σταυρούπολης με θέμα την προσέγγιση των εκπαιδευόμενων στα νέα κοινωνικά και επαγγελματικά δεδομένα. Επίσης, έχω γράψει το σενάριο ταινίας κοινωνικού-οικογενειακού περιεχομένου για το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Ευόσμου, το οποίο έλαβα μέρος και διακρίθηκα. Παρακολούθησα και συμμετείχα σε θεατρική ομάδα και πήρα μέρος με αυτήν σε εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης.  Είχα τιμητική διάκριση-βράβευση ως εκπαιδευτικός σε πρόγραμμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την φοίτηση  στα ΕΠΑΛ/ΤΕΕ.

Η ενασχόληση μου με το αργεντίνικο τανγκό, το θέατρο, την ποίηση, την μουσική αλλά και η συνεχής συμμετοχή και παρακολούθηση προγραμμάτων μέσα από τις δομές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μου έδωσαν τα εφόδια να προσεγγίζω τους εκπαιδευόμενους συμβάλλοντας στην αναζήτηση του ταλέντου και των ιδιαίτερων κλίσεων-προτιμήσεων των μαθητών και των μαθητριών μου. Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Νίκο Ζυγά και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ διότι πιστεύω στις απόψεις και το όραμα του κ.Ζυγά και τον δήμο και είμαι πεπεισμένη στο ότι μπορώ να βοηθήσω την πολιτιστική άνθηση του τόπου.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΠΑΛΑΒΡΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

παμπουκιδης

ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα το 1948 στη Αντιγόνη Κιλκίς. Ζω στο Κορδελιό τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Είμαι συνταξιούχος . Είμαι Δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ήμουν μέλος στο  Δ.Σ. του Συλλόγου  Πολιτικών Προσφύγων .

Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές ,επειδή μπορώ να βοηθήσω .Επειδή θεωρώ ότι ο δήμος χρειάζεται δυνάμεις από όλες τις ηλικίες ,διότι οι εμπειρίες διαφέρουν.

πανοδημου

ΠΑΝΟΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ-2

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Με λένε Παπαγεωργίου Δέσποινα .Γεννήθηκα στους Γόννους της Λάρισας. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου . Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά ,την Ελευθερία και τον Βασίλειο-Δημήτριο.Έχω σπουδάσει Μικροβιολόγος Παρασκευάστρια και βοηθός Φαρμακείου.Επί σειρά ετών δούλευα σε ιδιωτική κλινική . Εθελοντικά έχω συμμετείχα στην παροχή συσσιτίου στο 21ο και το 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και βοήθειας σε ανθρώπους με ανάγκη αφιλοκερδώς (ενέσεις κτλ.).Χορεύω σε Σύλλογο της Ηλιούπολης. Είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε ο,τι σχετίζεται με  παιδιά και μάλιστα όσον αφορά εκείνα με ιδιαιτερότητες.

παπαγιαννης

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

παπαγιαννοπουλος

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα το 1967 στον Εύοσμο .Εργάζομαι ως οδηγός και έχω 2 παιδιά. Ήμουν υποψήφιος με τους Ενεργούς πολίτες στον Δήμο Ευόσμου.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα το 1971 στην Κολωνία της Γερμανίας, απο την οποία επέστρεψα 7 ετών μόνιμα στην Ελλάδα.

Μεγάλωσα μέσα στις δυσκολίες της επιβίωσης και χρειάστηκε να εργαστώ από 14 ετών.

Με τον σύντροφό μου Φώτη Γροντά έχουμε μια κόρη, -το φως της ζωής μας- στην δευτέρα λυκείου αυτήν την στιγμή.

Εργάζομαι ώς Sales Manager & Account Manager σε εταιρεία digital B2B Marketing, ενώ κατοικώ στο κέντρο του Ευόσμου (πλατεία) από το 1996.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο και στηρίζω τον Νίκο Ζυγά γιατί κάποτε θα πρέπει αυτό το χάος, η ανομία και η οπισθοδρόμηση να λάβουν τέλος. 

papaliozi

ΠΑΠΑΛΙΩΖΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΠΑΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΠΥΡΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΥΡΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΣΑΝΔΡΟΥ ΚΛΙΜΕΝΔΙΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Κατερίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Κορδελιού. Προέρχομαι από τον συνδικαλιστικό χώρο, από το 2010 μέχρι και σήμερα πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ISS, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης την τριετία 2015-2018 και τωρινό μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΚΘ. Είμαι παντρεμένος κι έχω δύο κόρες. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών, γιατί θεωρώ πως με συλλογική δουλειά μπορούμε να κάνουμε πολλά.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΣΑΧΑΝΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Σγουρίδης Ηλίας, έχω γεννηθεί τον Μάρτιο του 1968 στην Καβάλα.

Μένω στον Εύοσμο με την γυναίκα μου την Ολυμπία από το 1986, χρονιά την οποία άρχισα να φοιτώ στα ΤΕΙ Σίνδου στην σχολή διοίκησης και οικονομίας.

Είμαι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα σαν πωλητής υπηρεσιών ενέργειας.

Έχω διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του “Σωματείου Πλινθοκεραμοποιών και Αγγειοπλαστών” νομού Θεσσαλονίκης

Στα δύσκολα χρόνια της ανεργίας μου ήταν οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί της “Συμμαχίας Πολιτών Εύοσμου Κορδελιού” που μέσω των δράσεων τους με βοήθησαν να σταθώ στα πόδια μου, δράσεις και πράξεις που συνεχίζουν και σήμερα.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί τους.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΦΑΙΗ)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ


symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

στρογγυλος

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1968. Ζει στον Εύοσμο τα τελευταία 25 χρόνια και εργάζεται στα ΕΛ.ΤΑ Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στα κοινά και δραστηριοποιείται στο χώρο των εργασιακών δικαιωμάτων καθώς κι σε ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Η απόφασή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών, με επικεφαλής το Νίκο Ζυγά, αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο καθώς είναι το μοναδικό που δίνει μια ρεαλιστικά διαφορετική πρόταση για το δήμο μας. Μια πρόταση που αφορά σε όλα όσα μας ταλανίζουν στην καθημερινότητά μας ως δημότες που πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε να την αλλάξουμε προς το καλύτερο.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

φιλόλογος-θεατρολόγος

Γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στον Εύοσμο. Η επιλογή  φιλολογικών  σπουδών  για  την  πανεπιστημιακή της εκπαίδευση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανταμείβεται με τρία  πτυχία: Γαλλικής φιλολογίας (1983), Ελληνικής φιλολογίας (1987) και Ιταλικής φιλολογίας (2004). Το 2015 αποκτά το πτυχίο Θεατρολογίας από το Τμήμα Θεατρικών σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Εκπαιδευτικά σεμινάρια, προγράμματα επιμόρφωσης, γνώσεις Η/Υ και σπουδές ξένων γλωσσών (μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά) συμπληρώνουν το βιογραφικό της.

Συμμετέχει στο τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Υπήρξε μέλος της Χορωδίας του Δήμου (1999 ως τη διάλυσή της το 2012)  Εργάζεται ως καθηγήτρια φιλόλογος στο 1Ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου. Στο σχολείο της είναι υπεύθυνη για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού καθώς και για το πρόγραμμα της Βουλής των Εφήβων.

Η πολιτική της δράση ξεκινά το 1979. Με ιδεολογική συνέπεια αγωνίζεται στο χώρο της Αριστεράς, δυναμικά σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση: από το φοιτητικό «πάγκο» μέχρι τα φοιτητικά συνέδρια, όσο και αργότερα -το ίδιο ένθερμα- στους μαζικούς αγώνες και στο εκπαιδευτικό κίνημα.

Το ενδιαφέρον της για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης την φέρνουν πέντε  φορές υποψήφια δημοτική σύμβουλο στις δημοτικές εκλογές του 1990, 1994, 2006, 2010, 2014. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Δημοτικής Κίνησης Ενεργοί Πολίτες Ελευθερίου Κορδελιού-    Ευόσμου και συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες που υπερασπίζονται την ποιότητα ζωής, την αλήθεια και την ομορφιά ενός καλύτερου κόσμου.

– Θεωρώ τη Συμμαχία Πολιτών ως τη φυσική εξέλιξη της δράσης μου ως Ενεργός Πολίτης και γι΄ αυτό στηρίζω το δάσκαλο Νίκο Ζυγά, γιατί είναι αλληλέγγυα ταγμένος στο ίδιο μετερίζι, με συνεχή δράση και αγωνία για τα προβλήματα, τα δικαιώματα και το μέλλον των ανθρώπων αυτού του τόπου.

Γιατί όποια και να είναι η ερώτηση

η απάντηση είναι ο Άνθρωπος!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΑΝΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΥΓΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.

ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΤΑΡΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΡΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομαζομαι Ταρπάνης Γεώργιος. Γεννήθηκα στην Έδεσσα και κατοικώ στον Εύοσμο τα τελευταία 15 χρόνια. Είμαι παντρεμένος και είμαι πατέρας δύο παιδιών. Είμαι εκπαιδευτικός απόφοιτος Παιδαγωγικού τμήματος (Διαδικασία Εξομοίωσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων). Εργάζομαι στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου όπου διατέλεσα για δύο χρόνια ως διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια υπηρετώ στη θέση του υποδιευθυντή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΖΑΓΚΑΣ

ΤΖΑΓΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα στην Πιερία το 1974 και τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στην δυτική Θεσσαλονίκη και στις γειτονιές των Αμπελοκήπων.Με ενδιαφέροντα την τεχνολογία και σπουδές πάνω στην πληροφορική, αποφάσισα αρχές του 2002 να ζήσω μακριά από τους γονείς μου στον πολλά υποσχόμενο και αναπτυσσόμενο τότε δήμο Ευόσμου.Δημιουργός επιτυχημένης επιχείρησης ηλ. εμπορίου έως το 2010 και παράλληλα στέλεχος στις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής της πόλης μας τα τελευταία 21 χρόνια, γνωρίζομαι με την σύζυγό μου Ξένια και δημιουργώ την οικογένεια μου στα τέλη του 2012.Δηλώνω gadgetakias και fun των κατασκευών, πάνω από όλα όμως δηλώνω υπερήφανος που είμαι πατέρας 2 παιδιών, της Σμαράγδας 6 ετών και του Έκτορα 4ων.

Με την Συμμαχία Πολιτών ως ευαισθητοποιημένος πολίτης σε θέματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και περιβάλλοντος, μελετούσα τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται.Αναζητούσα έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Ζυγά, τον δάσκαλο, όπως τον αποκαλούν όλοι και δικαίως όχι μόνο για την επαγγελματική του ιδιότητα αλλά γιατί δάσκαλος, πέρα από κάθε παρομοίωση ή μεταφορά είναι πρώτα απ’ όλα άνθρωπος. Στην συνάντησή μας, μου μετέδωσε τα πιστεύω του για την περιοχή μας, είδα την αφοσίωση, το πάθος και την αγάπη για τις γειτονιές που ζούμε, για τους δρόμους που περπατάμε εμείς και τα παιδιά μας, για τις πλατείες και τα πάρκα όπου θέλουμε να είναι αυτά. Η αγάπη για τον τόπο μας, η ειλικρίνεια του και η εργατικότητα με στόχο να παραδώσουμε έναν τόπο καλύτερο στα παιδιά μας με έκανε σύμμαχο με τον Νίκο Ζυγά και την Συμμαχία Πολιτών.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΤΟΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΤΟΝΤΖΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομάζομαι Θωμάς Τόντζος .Είμαι γεννημένος στην Ηλιούπολη .Εχω καταγωγή από τη Φιλαδέλφεια Ασκού. Είμαι οικογενειάρχης και έχω 3 παιδιά .Εργάζομαι εδώ και χρόνια σε χώρους εστίασης.Το πρωί εργάζομαι ως υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρίας  και το βράδυ είμαι υπεύθυνος στο “Ρεμπέτικο Σεργιάνι”.Αποφάσισα να λάβω μέρος στις εκλογές ,για να δώσω ένα χέρι βοηθείας στο όραμα του Δημάρχου ,ώστε να αλλάξουμε τον Δήμο Ευόσμου προς το καλυτερο.

τριανταφυλλιδης

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εύοσμο .Από το 1965 ήμουν μέλος του ΕΣΕ (Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ευόσμου) και συμμετείχα σε όλες τις πολιτικές δράσεις του Δήμου.

ΤΣΑΛΑΜΠΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΣΑΛΑΜΠΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Γεννήθηκα το 1956 και ζω στον Εύοσμο. Εργάζομαι ως ξυλουργός τα τελευταία
τριάντα χρόνια στο ΚΕΘΕΑ – ΙΘΑΚΗ. Συμμετείχα και συμμετέχω ανελλιπώς σε δράσεις
πολιτικές, συνδικαλιστικές και πολιτιστικές. Συμμετέχω ενεργά με το Νίκο Ζυγά για ένα
σύγχρονο Δήμο, ανθρώπινο, γιατί η αδιαφορία βλάπτει σοβαρά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΤΣΑΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΑΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

τσιλιμπωνη

ΤΣΙΛΙΜΠΩΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΤΣΙΠΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΤΣΙΠΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

τσιχραντζε

ΤΣΙΧΡΑΝΤΖΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους, αλλά από το 1998 ζω στον Εύοσμο, στην Νέα Πολιτεία. Από τα νεανικά μου χρόνια συμμετείχα στους κοινωνικούς αγώνες για ειρήνη και δημοκρατία, για έναν καλύτερο κόσμο, δίκαιο. Μέχρι πρόσφατα ήμουν Ελεύθερος επαγγελματίας, οδηγός ταξί και συμμετείχα δραστήρια στη ζωή και δράση του σωματείου. έχω επι σειρά ετών εκλεγει στο Δ.Σ. καθώς και σε δευτεροβάθμια όργανα του συνδικάτου-κλάδου των ΤΑΞΙ Επιλέξαμε να ζήσουμε σε έναν Δήμο που είχε όλες τις προδιαγραφές και όλες τις προσδοκίες να είναι ένας δήμος πρότυπο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών. Δυστυχώς όμως βιώνουμε μια σειρά προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η απόφασή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στη Δημοτική Κίνηση «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον δάσκαλο-διευθυντή του 11ου Δημοτικού Ευόσμου Νίκου Ζυγά  συσχετίζεται με την πεποίθησή μου ότι ο Δήμος που ζούμε, το Ελευθέριο- Κορδελιό και ο Εύοσμος μπορούν και πρέπει να αλλάξει.Να αφήσουν πίσω τις χρόνιες καθυστερήσεις και τις διοικήσεις που είναι υπεύθυνες γι αυτές. Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά , να διορθώσουμε λάθη και καλυτερεύσουμε την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών με οδηγό ένα όραμα-σχέδιο για μια πόλη σύγχρονη, μια πόλη των ανθρώπων της, μια όμορφη πόλη.

Χωρίς τίτλο

ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Γεννήθηκα στο Εσσλινγκεν της Γερμανίας το 1963. Γύρισα με την οικογένειά μου στη Δράμα (απ΄όπου και κατάγομαι) το 1972. Σπούδασα στη Σχολή  ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. όπου και ειδικεύτηκα στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Εργάστηκα για περίπου 5 χρόνια στο Δήμο Μενεμένης, στο Πνευματικό Κέντρο, όπου και δημιούργησα χορευτικά τμήματα παιδιών ηλικίας 9-18 χρόνων.   Δίδαξα φυσική αγωγή ως αναπληρώτρια σε προγράμματα των δήμων και σε σχολεία του Καλοχωρίου, Πολίχνης, Μενεμένης και Θεσσαλονίκης. Διορίστηκα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση το 1995 σε σχολείο του Ωραιοκάστρου και κατόπιν στην Πολίχνη και αργότερα στον Εύοσμο.Δίδαξα για περίπου 15 χρόνια στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.Συνεργάστηκα άψογα με τους εκάστοτε διευθυντές στου σχολείου και κυρίως με το κ. Νίκο Ζυγά. Συμμετέχω εδώ και αρκετά χρόνια στον πολιτιστικό Σύλλογο κατοίκων Ηλιούπολης του Δήμου Ευόσμου στα τμήματα παραδοσιακών χορών αι της χορωδίας.Είμαι παντρεμένη με τον Παράσχο Λαδά, φαρμακοποιό από τη Μενεμένη και έχω 3 παιδιά. Κατοικώ στη Ν. Πολιτεία Ευόσμου από το 1990.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΧΑΣΑΠΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΧΑΣΑΠΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Αγαπητή συνδημότισσα, αγαπημένε συνδημότη, επιθυμώ να ανακοινώσω την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές. Είμαι η Χασάπη Χαρούλα, γεννημένη στη Ν.Ιωνία Βόλου, το 1964 και από τα 18 μου χρόνια κατοικώ στο δήμο του  Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου. Από νεαρή ηλικία υπήρξα αθλήτρια στην ελεύθερη κατάδυση στον όμιλο αργοναυτών Βόλου και το 1978 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Γλυφάδα κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο.

Είμαι παντρεμένη με τον Θεοδόση Χασάπη και έχουμε αποκτήσει 4 κόρες τη Μαρούλα, τη Περσεφόνη, τη Σοφία και την Αλεξία. Έχω τρία εγγόνια από τις δύο πρώτες μου κόρες. Το κίνητρο που με ώθησε να να ασχοληθώ ενεργά με τη τοπική πολιτική είναι η χρόνια προσφορά μου στα κοινά. Διετέλεσα πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού, αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο Πρωτέα και εθελόντρια σχολική τροχονόμος.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Ζυγά, διευθυντή του 11ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου, της παράταξης Η Συμμαχία των πολιτών  διότι αναγνώρισα το όραμα του και τη θέληση του να καλυτερέψει την ευημερία της τοπικής κοινωνίας με κύριο μέσο του τον δημοκρατικό διάλογο και γνώμονα τη παιδεία.

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

symmaxia-politon-ypopsifios-dimarxos

ΧΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΧΛΩΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ο Παντελής Χλωρός γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Σπούδασε στη σχολή υπολογιστών του Πανεπιστημίου Ηρακλείου Κρήτης και υπηρετεί στη μέση εκπαίδευση από το 1993.

Δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα σε πολλές οικολογικές και αντιρατσιστικές ομάδες.

Μεγάλη του αγάπη η ποίηση.

Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές κι έχει διακριθεί σε πανελλήνιους ποιητικούς διαγωνισμούς.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ονομαζομαι Χονδρογιαννης Δημητριος

Ειμαι δάσκαλος στο 16ο Δημοτικο Ευόσμου

Παντρεμένος με νηπιαγωγό και έχω δυο παιδια

Κατεβαινω ως υποψηφιος με τη συμμαχια πολιτων Ευόσμου γιατι πιστευω σε μια εναλλακτικη δημοτικη αρχη με διαφορετικες αξιες και προταγματα. Κοντρα στα συμφέροντα των εργολάβων και των υπαλλήλων του